AktuálisDigitalizációOnline számlaSzállás foglalás

A Previo első negyedéves újdonságai

By 2024-03-26 No Comments

 

A korábbiakban összefoglaltuk tavalyi fejlesztéseinket. A munka azonban azóta sem állt le, 2024 első negyedévében is elkészült több olyan megoldás, amellyel még egyszerűbbé tudjuk tenni partnereink életét az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével, gyorsításával.

 

Szolgáltatások online (óra illetve perc alapon) foglalhatók szállásfoglalás nélkül is

A nem szállás típusú egységeink közül az órában, illetve percben terhelt szolgáltatásaink és velük együtt az ezekhez tartozó helységek lefoglalhatók foglalómotorunkon, már szálláshely szolgáltatás nélkül is. Így egy rendszeren, egy naptáron belül követhetőek a wellness, masszázs és egyéb létesítmények foglaltságai, ami kiváló lehetőség az ezekből származó bevételek növelésére

 

Étkezés mátrix

Egyedileg kezelhetőek a különféle étkezési csomagok (félpanzió, teljes ellátás), azaz megadható, hogy az érkezési, illetve utazási napon mely étkezéseket lehet igénybe venni. Természetesen az összesítések, riportok is ezt a strukturát fogják mutatni.

 

SMS küldés közvetlenül a foglalásokból, illetve online bejelentkezés küldése sms-ben

Korábban bevezetésre került az Alfred online bejelentkezési link kiküldésének lehetősége, ami azt jelenti hogy beállítható, hogy a Previo a vendégek telefonjára SMS-ben küldje ki a megfelelő információt. Ez idén kibővítésre került azzal, hogy közvetlenül a foglalásból tudunk sms-t küldeni vendégeink részére, a korábbról már ismert e-mail opció mellett.

 

Szamlazz.hu, fizetések rögzítése

a fizetéseket bontva is továbbítjuk a számlázz.hu felé, beleértve az utólag hozzáadott fizetéseket, vagyis például előlegszámláinkhoz utólagosan hozzárendelt fizetéseink a számlázz.hu felületén is fizetett állapotúnak jelölik a vonatkozó számlákat. Többféle fizetési mód esetén is valós fizetésként továbbítjuk az információt, így könnyítve a könyvelők feladatait.