DigitalizációHotel szoftverJövedelmezőségSzálloda értékesítés

Számlakiállítás a Previoból – egyszerűen, könnyen Számlázz.hu integrációval

By 2024-04-04 április 23rd, 2024 No Comments

Talán nem túlzás azt állítani, hogy partnereink számára az egyik legfontosabb funkció a számlázás, hiszen a vendégek által generált bevételek realizálása alapvető fontosságú minden szálláshelynek.

A Previonál az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb, leginkább rugalmas megoldást választottuk, amikor hosszú elemzés után a Szamlazz.hu-val való integráció mellett döntöttünk. Az együttműködés kialakítása óta sok száz partnerünk használja zökkenőmentesen ezt a megoldásunkat is. Kisebb partnereink számára nagy előny, hogy az ingyenes fiókkal is megoldható a hozzáférés. A nagyobb hotelek, szálláshelyek számára pedig a könyvelői rendszerek könnyű integrálhatósága kiemelt szempont lehet, illetve a számlázz.hu további funkciói, moduljai, pl. banki integrációi is fontosak lehetnek.

A Previo rendszerben utólag rögzített fizetések is továbbításra kerülnek a szamlazz.hu részére, ami nagyban segíti például az előlegszámlák könyvelését. Azon partnereink akik a Szamlazz.hu banki integrációi révén a banki adatok lekérésével követik számláik fizetettségét, igény szerint természetesen ki is kapcsolhatják ezt a funkciót. A Szamlazz.hu által biztosított könyvelési rendszer integrációk a leginkább kedvelt könyvelő programokkal biztosítanak összekötést.

Hivatalos számlázó partnerünk, a Szamlazz.hu oldalán kezelt számlák, a könyvelőrendszerekkel megvalósult integrációik , és az szamlazz.hu által biztostott analitikák hihetetlen mértékben megkönnyítik a könyvelő kollégák napi munkáját.

A számlázz.hu több mint 100 elérhető integrációjának teljes listáját itt tudja megnézni: https://integracio.szamlazz.hu/

 

Az elmúlt évek bebizonyították számunkra, hogy rendszerünk számlázz.hu integrációja egy nagyon megbízható, sokoldalú megoldás partnereink számára.

 

Megoldásainkkal kapcsolatos kérdések esetén keressenek minket!

www.previo.hu

sales@previo.hu

Previo. Több vendég. Kevesebb gond.

Ingyenes demo regisztráció