AktualitásKépzés

Regisztráció: ingyenes szezonindító Previo találkozó

By 2023-05-04 No Comments

A közelgő főszezon előtt szeretnénk egy díjtalan, személyes és átfogó képzési lehetőséget biztosítani Önöknek! A felkészítés az egész évben nyitva tartó, és a főszezonra újranyitó szálláshelyeknek egyaránt hasznos, mert segíti a napi operatív, hatékony munkavégzést.

 

PREVIO – SZEZONINDÍTÓ TALÁLKOZÓ ÉS TRÉNING

Időpont: 2023.05.23. kedd 09.30-15.30

Helyszín: Hotel Magistern, 8600 Siófok, Beszédes József sétány 72.

 

Tervezett témáink:

Ingyenes oktatásunkon örömmel látunk vezetőket, döntéshozókat, recepciós kollégákat és mindenkit, aki a rendszerben napi szinten foglalkozik foglalások és vendégek adminisztrációjával. A nap folyamán bemutatjuk a napi használathoz szükséges lépéseket, folyamatokat, úgy mint a bejelentkeztetés és okmány szkennelés, számlázás, kijelentkeztetés. Ezen felül érintjük a jelentések, hírlevél kezelés, különböző alkalmazások használatát is.

A bevétel optimalizálása érdekében külön kitérünk a legnagyobb foglaló oldalakkal való együttműködésre (Szallas.hu, Booking.com, Airbnb, Google Hotels), a Previo csatornamenedzser rendszerére és a közvetlen foglalások kezelésére foglalómotorunk segítségével.

Az oktatás során lehetőség lesz egyedi igényeiket, kéréseiket is átbeszélni értékesítő, illetve ügyfélszolgálati munkatársaink segítségével.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A tréningre érkező vendégeink számára ebédet és frissítőket biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2023. május 15.

Szeretettel várjuk Önöket május 23-án Siófokon!

Javasoljuk, hogy a képzésre a résztvevők laptopot hozzanak!

Ingyenes regisztráció: