DigitalizációFoglalási motorHotel szoftver

Megérkezett a RESnWEB – Previo integráció

By 2024-04-23 No Comments

 

Magyarország piacvezető direkt értékesítési szoftvere, a RESnWEB és Közép-Európa legnépszerűbb PMS szolgáltatója, a Previo bejelentette, hogy elkészült a két rendszer közötti integráció első fázisa, amely mostantól  megkönnyíti felhasználóik számára a közvetlen értékesítés kezelését. A kapcsolódás segítségével a RESnWEB foglalási rendszerét használó hotelek, szálláshelyek saját weboldalán történő foglalásai mostantól automatikusan bekerülnek a Previo PMS rendszerébe, minden foglalási adattal együtt, így nem szükséges azokat manuálisan rögzíteni. Az árakat, szabad kapacitásokat és megszorításokat a Previotól veszi át a RESnWEB, így elkerülhető a túlfoglalás.

Gyenes Ákos a RESnWEB szakmai vezetője elmondta, hogy az együttműködés egyik célja az volt, hogy tovább egyszerűsítsék a Previot használó RESnWEB ügyfelek napi munkáját az automatizációnak köszönhetően, másrészt immár a Previo partnereinek is biztosíthassanak a szálláshelyek és vendégek körében is népszerű RESnWEB szobafoglalási motor mellett olyan, a közvetlen foglalásokat segítő szolgáltatásokat is, mint például a törzsvendég program, az online ajándékutalvány-értékesítés és az automatizált ajánlatküldés. Az új megoldásokkal és a RESnWEB tapasztalt szakmai csapatával a szálláshelyek munkaidőt spórolhatnak, közvetlenebb kapcsolatot alakíthatnak ki vendégeikkel és növelhetik nyereségességüket.

A Previo PMS részéről Jákri Zsolt, a Previo.hu Kft ügyvezetője nyilatkozott: 

“Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy elkészült a RESnWEB-bel közös fejlesztésünk. A régió vezető szálláshely ügyviteli rendszer szolgáltatójaként fontosnak tartottuk, hogy egyrészt reagáljunk partnereink igényeire, másrészt tudjunk egy integrált megoldást ajánlani azon érdeklődőinknek, akik jelenleg tervezik a váltást a Previora. A sikeres tesztüzem után immár további közös fejlesztéseken dolgozunk, hamarosan erről is tájékoztatást fogunk nyújtani.

Képzéseink, partnertalálkozóink során az is világossá vált, hogy a hazai szálláshelyek egyre inkább érdeklődnek a háttérfolyamatok digitalizációja iránt, ez egy pozitív trend, és mi most egy újabb megoldással örömmel támogatjuk ezt. Stabil PMS megoldással, könnyen kezelhető, megbízható számlázással, channel managerrel, automatizált folyamatokkal, díjtalan terméktámogatással, illetve mostantól a RESnWEB integrált direkt értékesítési szolgáltatásával is állunk partnereink rendelkezésére.”

 

Az integráció nyújtotta lehetőségek iránt érdeklődő szálláshely üzemeltetők a previo.hu oldalon vagy a resnweb.com juthatnak további információkhoz.