Aktualitás

Folyamatos új funkciók és szolgáltatások a Previonál

By 2024-02-12 No Comments
hotel szoftver fejlesztés

Previo-nál mindent megteszünk azért, hogy a szolgáltatásainkat a szállodaipari trendekre hangoljuk, figyelembe véve a partnereink visszajelzéseit is. Célunk, hogy a szálláshely tulajdonosok és menedzserek életét könnyebbé tegyük komplett szolgáltatásainkkal, 2024 indulása pedig ideális alkalom arra, hogy összefoglaljuk a Previo tavalyi kiemelkedő eseményeit és újításait, amelyek hozzájárultak szolgáltatásaink további javításához. Új fejlesztéseinket ügyfeleink, a megszokott módon, továbbra is külön díjak nélkül vehetik igénybe.

2023-ban sem pihentünk, újdonságaink között új megoldások, integrációk, új OTA csatornák kezelése valamint a rendszer még biztonságosabbá tétele egyaránt szerepelt. 

Kétfaktoros hitelesítés

Kezdjük is talán a legfontosabbal! Szinte minden nap hallani ellopott hitelesítő adatokról, adatszivárgásról, adathalász üzenetekről vagy a számítógépes bűnözés egyéb formáiról. Az óvatosság mindenképpen helyénvaló az internetes környezetben, és ez vonatkozik a Previora és az ahhoz való hozzáférésre is. Ezért is szerettünk volna megelőzni a növekvő veszélyt, és növelni a hitelkártyák és vendégei egyéb érzékeny adatainak biztonságát.

A kéttényezős azonosítás (Two-factor authentication, 2FA) egy olyan eljárás, amelyet gyakran használnak például az internetes banki felületekbe történő bejelentkezés védetté tétele érdekében. Ilyenkor a jelszón kívül egy egyedi és változó kód is segít az adatok biztonságának garantálásában.

A vendégek és az szálláshelyek védelme érdekében 2023. október 30-tól a Previoban tárolt hitelkártyák teljes adatainak megjelenítésének feltétele a minden érintett felhasználóhoz kapcsolódó kétfaktoros azonosítás aktiválása.

Új OTA csatorna kezelése

A YieldPlanet rendszer segítségével újabb OTA felületet tudunk összekapcsolni a Previo PMS-sel, immár a Szállásvadász oldaláról is fogadjuk a foglalásokat és szinkronizálhatjuk a kapacitásainkat egyszerűen.

Integrációk

Az elmúlt évben is több külső integrációs megoldást alakítottunk ki, így a Previo PMS bármilyen komplex szálláshely üzemeltetése esetén képes ellátni a központi kezelő funkciót. Az alábbi, tavaly megvalósult integrációkon kívül az idei évben is számos remek megoldást kívánunk még elérhetővé tenni

Jelenleg elérhető integrációink:

Vendégkommunikáció:

Bonomi: a rendszer a Chat GPT tudását használja egy mesterséges intelligencia alapú, kifejezetten az adott szálláshelyre szabott üzenetközpont kialakításához. Segítségével a vendégek kérdéseinek jelentős része megválaszolható azonnal, amely új, direkt értékesítési csatornát nyit és csökkenti az adminisztráció terheit, valamint növeli a vendégélményt.

Éttermi, vendéglátó rendszerek:

Talán ez az a terület, ahol partnereink és leendő partnereink a leginkább eltérő igényeket fogalmaznak meg. Azért, hogy minél több kérést ki tudjunk szolgálni, mára sok, a vendéglátó egységeket kiszolgáló rendszerrel állunk kapcsolatban, így minden szálláshely megtalálhatja a számára megfelelő megoldást.

PlaccOn: a PlaccOn éttermi rendszer egy online, felhő alapú, teljeskörű szolgáltatást nyújtó alkalmazás. Elérhető böngészőben, asztali applikációval, vagy iOS/Android eszközökön is. Logikus, modern felhasználóbarát felület, gyors rendelésfelvétel, mely megoldást nyújt a vendég igényeknek.

Gastrosystem: azon partnereink kérésére, akik inkább helyi, telepített vendéglátó rendszert kívánnak használni, ajánljuk a Gastrosystem szolgáltatásait.

E-System: a cég több, mint 1500 partnerrel rendelkezik, amelyek között megtalálható étterem, cukrászda, szórakozóhely, büfé, gyorsétterem, panzió, vendégház, rendezvényközpont, pizzéria, ételkiszállítás és munkahelyi étkeztetés is.

Rhino: A program alkalmas vendéglők, szórakozóhelyek, éttermek teljeskörű nyilvántartásának vezetésére.

Loquu: felhőalapú vendéglátó rendszer, mely alacsony beruházási költséggel gyors kiszolgálást, dinamikus termékmenedzsmentet és teljes körű vezetői kontrollt ad vállalkozásának.

 

Zárrendszerek

Tuya: Okos otthoni zárrendszereit számos okos készülékkel együtt használható, beleértve az okos zárakat is. A Tuya által kifejlesztett rendszerek általában egyszerűen integrálhatók az okos otthonokba, és mobilalkalmazásokon vagy más eszközökön keresztül kezelhetők.

TTLock: kiváló ár-érték arányú, számos viszonteladó által forgalmazott zárak. Kulcs nélkül, PIN kóddal nyitható, biztonságos, elegáns kivitelezésű eszközök, amelyek a Previo és az  Alfred alkalmazás segítségével automatizálhatóak.

Revenue menedzsment

Roomraiser: Mesterséges intelligencia alapú, dinamikus hotelszoba-árazó rendszer: tökéletes árak minden pillanatban, rugalmas, méretkategóriákra szabott havidíjas csomagok. A Revenue Management feladatok teljes ellátása: a legújabb szakmai stratégiák és saját fejlesztésű AI megoldásaik segítségével optimalizálják az üzleti folyamatokat a bevételek maximalizálása érdekében.

A szálloda üzleti átvilágítása: átfogó képet adnak az értékesítési- és árazási folyamatokról, erősségekről, javítani valókról, illetve lehetőségekről egyaránt.

Ügyvitel

Multi NTAK 

A Multi NTAK összekötés a Previo PMS lehetővé teszi több NTAK regisztráció egy rendszerből történő adatszolgáltatását. Ez hasznos lehet mind több helyszínen szállást üzemeltető partnereinknek, mind az egy helyen, több tulajdonos nevében működtetett szálláshelyeknek, mivel az NTAK jelentéseket lakóegység szinten (szobánként, apartmanonként) lehet kezelni.

Previo Scan Connect Solution

Új fejlesztésünk két lehetőséget is ad a szálláshelyi okmányolvasási feladatok gyorsítására. Egyrészt ARH eszközt használó partnereinknél kiváltja a külső szolgáltató által fejlesztett Autofill licensz használatát, másrészt elsősorban csoportokkal foglalkozó szálláshelyek esetén megoldja a csoportos adatbevitelt is.

Alternatív számlakiállítás

Elérhetővé vált a több tulajdonossal működő egységek életét megkönnyítő megoldásunk, hiszen több számlázz.hu fiók összekötése, így több számlakiállító nevében történő számlakiállítás is lehetséges közvetlenül a Previo rendszerből.

Webináriumok, partnertalálkozók

A Previo PMS megoldásai mellett legalább ennyire fontosnak tartjuk a felhasználói tudás bővítését, az új fejlesztések közvetlen bemutatását partnereink részére. Ezért hívtuk életre az ingyenes Previo webinárium sorozatot, illetve tartottunk sikeres szezonindító partnertalálkozót.

2023-hoz hasonlóan az idén is kétszer tervezzük megtartani egyenként négy előadásból álló online tréningsorozatunkat, amelyek időpontjai és témái a rendszeren keresztül és hírlevélben is megosztásra kerülnek majd. Terveink között szerepel újabb személyes találkozók lebonyolítása is, ezek közül az első februárban Tokajban lesz.