AktuálisPrevio Café

Sikeresen zárult a Hotrest Café első előadás sorozata

By 2018-06-21 No Comments

Nagy érdeklődés kísérte a Chrome-Soft Kft. által szervezett Hotrest Kávézó első előadássorozatát, melynek során a résztvevők ismert szakemberek tolmácsolásában értesülhettek a szálláshely-mendzsmenttel kapcsolatos legfrissebb globális trendekről és azok várható hatásairól a hazai turizmusra és szállodaiparra.

A Balatonfüreden, Hévízen, Gyulán, Egerben és Hajdúszoboszlón megrendezett előadásokon közel száz szállodai szakember és kisebb szálláshely tulajdonos vett részt és hallgatott meg előadást az alábbi témákban.

Digitalizáció és jövedelmezőség a Mellow Mood Hotels tolmácsolásában

A résztvevők az egyik legdinamikusabban fejlődő budapesti szállodalánc példáján, mint best practice-en keresztül követhették a szállodai értékesítést segítő rendszerek (PMS, Channel management, Revenue management, Rate shopper, Booking engine) és vele párhuzamosan a szállodalánc értékesítésének integrációs folyamatát. Az előadásból kiderült, hogy a Mellow Mood Hotels a több éves digitalizációs és integrációs folyamat, valamint a rendszerek használatának eredményeképpen, csaknem 20%-kal tudta növelni bevételeit és majdnem 40% -kal csökkentette a munkaerővel kapcsolatos költségeit.
Prezentáció letöltése >>

A megfelelő szálláshely-értékesítési stratégiák megalkotása

Az érdeklődők megismerhették a megfelelő szálláshely-értékesítési stratégiák megalkotásának és megvalósításának módszereit, jelentőségét és nagyon szoros összefüggését a szálláshelyek jövedelmezőségével és gazdasági fenntarthatóságával.
Prezentáció letöltése >>

Praktikus tanácsok a nagyobb árbevételhez – a legnagyobb magyar OTA tapasztalatai alapján

A legnagyobb hazai OTA, a Szallas.hu regionális képviselői az ismert szállásfoglalási portál révén felgyülemlett adatok és tapasztalatok alapján igyekeztek a mind nagyobb árbevétel eléréséhez praktikus tanácsokkal ellátni a szálláshelyeket.
Prezentáció letöltése >>

GDPR a szálláshelyek mindennapjaiban

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó előadás az adatjogi kérdések legaktuálisabbikát, a GDPR-szabályozást segített megfosztani misztikus jellegétől és mindennapi tanácsokkal látta el a résztvevőket a friss adatjogi szabályozás kérdéseit illetően.
Prezentáció letöltése >>

Úton a dinamikus értékesítés felé…

Az utolsó előadásban a résztvevők azokról a trendekről és kihívásokról, valamint a rájuk adott technológiai válaszokról kaptak áttekintést, amelyek napjainkban a globális piac egészét meghatározzák.

A hoteltechnológiák következő generációjára (HTNG) történő átállás hazánkban is mindenkit foglalkoztat, hiszen ezek a szállodai szoftvertechnológiák – ahogyan azt egyébként a Mellow Mood példája is mutatja – dinamikus és automatizált megoldásaikkal, nem csak az adminisztratív folyamatokat kezelik, hanem proaktív és automatizált módon képesek hozzájárulni a szálláshelyek jövedelmezőségének nagymértékű javításához.
Prezentáció letöltése >>

Ha a mostani rendezvényről lemaradt, ne csüggedjen, mert Chrome-Soft Kft. tervei szerint a Hotrest Kávézó ősszel újra útjára indul.